Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-09@08:19:59 GMT

مالیات نقل و انتقال خودرو بر عهده کیست؟

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۸۹۱۲۶

مالیات نقل و انتقال خودرو بر عهده کیست؟

سازمان امور مالیاتی اعلام کرد که پرداخت اولین مالیات نقل و انتقال خودرو، بر عهده خودروسازان است. در متن نامه داوود منظور - رئیس سازمان امور مالیاتی به حسین فرهیدزاده- سرپرست سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان آمده است: بر اساس ماده ۳۰ قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب سال ۱۴۰۰، پرداخت اولین مالیات نقل و انتقال خودرو، بر عهده کارخانجات سازنده و یا وصل کننده قطعات پیش ساخته (مونتاژ کننده) داخلی و یا واردکنندگان (نمایندگی‌های رسمی شرکت‌های خارجی) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کارخانجات سازنده و یا وصل کننده قطعات پیش ساخته داخلی و واردکنندگان خودرو مکلفند بدون درج در صورتحساب فروش، مالیات یاد شده را به ترتیبی که سازمان امور مالیاتی کشور مقرر می‌کند، پرداخت کنند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: داوود منظور رئیس سازمان امور مالیاتی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان کارخانجات سازنده سازمان امور مالیاتی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۹۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای فروش بالاتر از سقف تبصره 100، اظهارنامه تعاملی تولید می شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان مالیاتی کشور،حمیدرضا رستگار رییس اتاق اصناف تهران اظهار داشت توافق گردید در صورتی که مؤدی در هنگام درخواست تقسیط، دارای بدهی قبلی بابت مالیات عملکردهای قبلی همین پرونده مالیاتی نباشد؛ در صورت ترتیب پرداخت مالیات مقطوع و یا مالیات ابرازی از طریق چک الکترونیک، مالیات متعلقه 15 قسط تقسیط شود که این امر توسط سازمان امور مالیاتی پذیرفته شد.

رییس اتاق اصناف تهران با تقدیر از رویکرد تعاملی سازمان مالیاتی کشور در رفع موانع مالیاتی و مبتنی بر مودی مداری خاطرنشان کرد: علاوه بر موارد فوق، به منظور بهره مندی بیشتر مودیان بویژه افرادی که فروششان بالاتر از 18 میلیارد تومان بوده و نمی توانند از تسهیلات تبصره 100 برخوردار شوند، مقرر شد اظهارنامه تعاملی تولید و اظهارنامه پیش فرض مودی بر اساس اطلاعات موجود تهیه و در صورت تایید این اظهارنامه پیش فرض از سوی مودی پرونده در اجرای ماده 97 قطعی شود. همچنین در دو بند از دستورالعمل نیز علاوه بر موارد فوق اصلاحات جزئی مورد پیشنهاد این اتاق از جمله درج فرم های موضوع تبصره تا تاریخ 25 خردادماه 1403 و همچنین تعیین مالیات متمم بر اساس قوانین و مقررات نیز درج شد.

وی با ذکر مزایای استفاده از تسهیلات تبصره 100 از قبیل عدم نیاز به مراجعه حضوری به ادارات مالیاتی و فرایند تشخیص و رسیدگی، عدم نیاز به نگهداری اسناد و مدارک و دفاتر، عدم نیاز به تکمیل هزینه درآمد (تسلیم اظهارنامه)، امکان تقسیط بلندمدت از طریق چک الکترونیکی و تعیین مالیات مقطوع با حداکثر تسهیلات توصیه کرد اصناف و مشاغل در خردادماه از این تسهیلات قانونی پیش آمده نهایت استفاده را بکنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برای فروش بالاتر از سقف تبصره 100، اظهارنامه تعاملی تولید می شود
  • برای فروش بالاتر از سقف تبصره ۱۰۰، اظهارنامه تعاملی تولید می‌شود
  • چرا طرح «مالیات بر عایدی سرمایه» جنجالی شد؟
  • تاباندن نور بر ابهامات استراتژی مالیاتی دولت
  • شناسایی ۳ هزار میلیارد ریال فرار مالیاتی حوزه ساخت و ساز در خوزستان
  • سه سال فرصت تنفس در طرح مالیات بر عایدی سرمایه
  • جزئیات مالیات بر عایدی سرمایه برای طلا، مسکن و خودرو اعلام شد
  • جزییات مالیات بر عایدی سرمایه برای طلا، مسکن و خودرو اعلام شد
  • «مشاغل خاص» زیر تیغ عدالت مالیاتی
  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!