Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان امور مالیاتی کشور گفت: مالیات نقل و انتقال خودرو هنگام اخذ سند سبز گرفته می‌شود.

به گزارش ایران اکونومیست،‌ داوود منظور رئیس سازمان امور مالیاتی کشور نوشت: مالیات نقل و انتقال خودرو در سال ۱۳۸۷ ‌ به موجب ماده ۴۰ قانون ارزش افزوده وضع شد. وصول این مالیات تاکنون توسط دفاتر اسناد رسمی در هنگام نقل و انتقال سند انجام می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به نظریه دادستان کل کشور مبنی بر اعتبار برگه سبز به عنوان سند مالکیت،مالیات در هنگام تعویض پلاک اخذ می‌شود.

 

منبع: خبرگزاری فارس برچسب ها: داوود منظور ، رئیس سازمان امور مالیاتی ، مالیات نقل و انتقال خودرو

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: رئیس سازمان امور مالیاتی مالیات نقل و انتقال خودرو مالیات نقل و انتقال خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۵۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینفوگرافیک| فراریان بزرگ مالیاتی

بر اساس آخرین داده‌های منتشر شده از سوی سازمان امور مالیاتی، پزشکان، نمایشگاه‌داران خودرو، صاحبان بنگاه‌های معاملات املاک، رستوران‌داران، طلافروشان، وکلا، فروشندگان لوازم خانگی و صاحبان آرایشگاه‌های زنانه در زمره بزرگترین فراریان مالیاتی قرار دارند.

گروه اینفوگرافیک بازارنیوز- سروش نظری؛ بر اساس آخرین داده‌های منتشر شده از سوی سازمان امور مالیاتی، سرانه پرداخت مالیاتی فعالان برخی از اصناف در طول یک سال کمتر از یک کارمند معمولی و یا کارگر است؛ این در حالی است که میزان درآمد سالانه شاغلان این بخش‌ها چندین برابر یک کارگر و یا کارمند است.


بر اساس این اطلاعات، پزشکان، نمایشگاه‌داران خودرو،صاحبان بنگاه‌های معاملات املاک، رستوران‌داران، طلافروشان، وکلا، فروشندگان لوازم خانگی و صاحبان آرایشگاه‌های زنانه از جمله اصنافی هستند که نسبت به درآمد بالای خود، سرانه مالیاتی کمتری را در طول یک سال پرداخت می‌کنند.

 



پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: فرار مالیاتی ، طلا فروشان ، پزشکان ، وکلا ، مشاوران املاک ، نمایشگاه‌داران خودرو ، سازمان امور مالیاتی ، دریافت مالیات لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TAJ

دیگر خبرها

  • برای فروش بالاتر از سقف تبصره 100، اظهارنامه تعاملی تولید می شود
  • برای فروش بالاتر از سقف تبصره ۱۰۰، اظهارنامه تعاملی تولید می‌شود
  • تاباندن نور بر ابهامات استراتژی مالیاتی دولت
  • شناسایی ۳ هزار میلیارد ریال فرار مالیاتی حوزه ساخت و ساز در خوزستان
  • دریافت ویزای بیش از ۷۴ هزار زائر حج
  • سه سال فرصت تنفس در طرح مالیات بر عایدی سرمایه
  • پول نقد بیاورید تا پزشک محترم مالیات ندهد!
  • جزئیات مالیات بر عایدی سرمایه برای طلا، مسکن و خودرو اعلام شد
  • جزییات مالیات بر عایدی سرمایه برای طلا، مسکن و خودرو اعلام شد
  • اینفوگرافیک| فراریان بزرگ مالیاتی